Stuur voor contact met onze stichting een email naar dit adres:

tarastichting@yahoo.com

Tara Stichting

De Maat 23 7707 RM Balkbrug
E-mail tarastichting@yahoo.com
Bank: ABN- AMRO 43.12.92.981
IBAN: NL29ABNA0431292981
BIC: ABNANL2A

Dagelijks bestuur van de Tara Stichting en tevens de contactpersonen:

dolkar Thupten Dolkar (officiële naam: Tsering Dolkar Hartkamp)
voorzitter

Dolkar is Tibetaans boeddhistisch non en studente van o.a. Geshe Sonam Gyaltsen, Lama Lhundrup en Gelek Rimpoche. Zij werkte eerder als psycholoog en als G.V.O. (Gezondheids Voorlichting en -Opvoeding)- consulent. Na een reis door India, Nepal en Tibet richtte zij in 2001 de Tara Stichting op. Zij onderhoudt de contacten met de projecten, de sponsors en belangstellenden. Verder houdt zij zich bezig met het werven van sponsors en fondsen. Bijna elk jaar bezoekt zij de projecten (wat zij uiteraard zelf bekostigt)

nico Nico Sloeserwij
secretaris en penningmeester

Nico is gepensioneerd verzekeringsdeskundige. Hij was ook betrokken bij de oprichting van de Tara Stichting. Nico doet de financiële administratie van de stichting en verzorgt de jaarlijkse brieven aan alle sponsors en gesponsorde monniken, nonnen en andere gesponsorde doelen.

Algemene bestuursleden

dolkar Gerreke van den Bosch

Gerreke is yogadocente, journaliste en tekstschrijfster. Zij helpt de Tara Stichting met activiteiten voor fondsenwerving.

Matthijs Matthijs Nijhof

Matthijs is salesmanager in de beveiliging. Hij helpt met algemene zaken.

Sari Sari Koppens

Sari is beeldend therapeut en mindfulness trainer op een psychiatrische deeltijdbehandeling. Ze is lid van Boeddhistisch centrum Jewel Heart in Nijmegen. Sari heeft de eerste website voor de Tarastichting gemaakt en is vele jaren webmaster geweest. Nu geeft ze advies en algemene hulp.

Anny Anny Meynckens

Anny is gepensioneerd verpleegster, met een hart voor mensen in nood. Ze staat bij met algemene hulp en advies.

Cleo Cleo Melis

Cleo is manager bij de opvang organisatie voor asielzoekers. Ze is lid van Boeddhistisch centrum Jewel Heart in Nijmegen en zij helpt de Tara Stichting met het organiseren van activiteiten voor fondsenwerving en PR.

Overige vrijwilligers:

Seb Seb de Groot

Seb is programmabegeleider bij het Centraal Orgaan Opvang asielzoekers (COA), hij is webmaster voor de Tara site op vrijwillige basis.

Jeroen Jeroen Collier

Jeroen is grafisch ontwerper en Tibetaanse tekst vertaler en woont nu in Nepal Hij heeft op vrijwillige basis onze website en actie-emails ontworpen.

De Tara Stichting staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 05069262.